Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dodentocht Bornem

10 augustus @ 21:00 - 11 augustus @ 21:00

Beste familieleden, buren , vrienden, sympathisanten, collega’s,
Binnen 4 maand is het weer zover : de beruchte 100 km Dodentocht van Bornem ! Ik ga weer starten, voor de 11e keer, op vrijdag 10 augustus 2018, en proberen om hem, vóór sluitingstijd uit te stappen. Klokslag 21 uur gaan 13.000 stappers de nacht in, met slechts één doel : die eindeloze, 100 km (doorheen 3 provincies !), te beëindigen, en wél BINNEN de 24 uur !
Ik zou mijn staptocht opnieuw aan het goede doel willen koppelen. Net zoals de voorbije jaren, wordt dat weer het VOC, het Vogel Opvang Centrum te Kapellen. We hopen opnieuw een mooie som te vergaren.
U zélf beslist hoeveel u wilt sponsoren per gestapte kilometer. Bijv. bij sponsoring van 5 cent per km, komt het totale bedrag op (ALS ik hem uitstap) 100 km x 5 cent = 5 euro. Bij 10 cent per km wordt dat dus 10 euro enz. iedereen is dus vrij, om zélf de grootte van zijn/haar bedrag te bepalen.
Het vogelopvangcentrum ( het VOC) te Kapellen werkt zich, met de hulp van vele vrijwilligers, het ganse jaar, dag en nacht, te pletter voor gekwetste of zieke vogels of andere dieren. Zij kunnen de centen zéér goed gebruiken.
U kan onderstaand strookje aanvullen, een mailtje sturen of het strookje in de brievenbus komen steken. Rekeningnummer wordt dan doorgegeven.
Alle sponsorgelden worden NA de Dodentocht, INTEGRAAL overgemaakt aan de mensen van het VOC, vermoedelijk op de opendeurdag, 23 september.
U kan me die 2 dagen ook opvolgen : op www.dodentocht.be, 24u/24Via de knop “tracking” op die site, kan u me opzoeken op naam of nummer.
Ik hoop , ook in naam van het VOC, op een geweldige respons !! Groetjes,
Danny De Proft, Fl. Verbraekenlei 12, Brasschaat danny.deproft@skynet.be
……………………………… (naam + adres) wenst ……. cent of € per afgelegde km te sponsoren t.v.v. het VOC.

Welkom | 100 km Dodentocht® Kadee Bornem
dodentocht.be

Gegevens

Begin:
10 augustus @ 21:00
Einde:
11 augustus @ 21:00