Ook dit jaar gaat Danny voor de 100 km ten voordele van het VOC.

Beste familieleden, buren , vrienden, sympathisanten, collega’s,

Binnen 4 maand is het weer zover : de beruchte 100 km Dodentocht van Bornem ! Ik ben bijna de tel kwijt, maar ik ga weer starten, op vrijdag 11 augustus, en proberen om hem, vóór sluitingstijd uit te stappen. Klokslag 21 uur gaan dik 10.000 stappers de nacht in, met slechts één doel voor ogen : die eindeloze , 100 km (door 3 provincies), te beeindigen, BINNEN de 24 uur !

Ik zou mijn staptocht opnieuw aan het goede doel willen koppelen. Net zoals de voorbije 3 jaar, wordt dat weer het VOC, het Vogel Opvang Centrum te Kapellen. We hopen een mooie som te vergaren, en stiekem dromen we zelfs van het record van 2015, toen er in totaal liefst 2719€ werd gesponsord !

U zélf beslist hoeveel u wilt sponsoren per gestapte kilometer. Bijv. bij sponsoring van 5 cent per km, komt het totale bedrag op (ALS ik hem uitstap) 100 km x 5 cent = 5 euro. Bij 10 cent per km wordt dat dus 10 euro enz. Uiteraard is iedereen vrij om zelf de grootte van zijn/haar bedrag te bepalen.

Het vogelopvangcentrum ( het VOC) te Kapellen werkt zich, met de hulp van vele vrijwilligers, het ganse jaar, dag en nacht, te pletter voor gekwetste of zieke vogels of andere dieren. Zij kunnen de centen zéér goed gebruiken.

Om deel te nemen kan u een mailtje sturen naar danny.deproft@skynet.be. Vermeld zeker je naam, adres en het bedrag dat je wenst te storten. Leden van het VOC kunnen ook het strookje invullen in de eerstvolgende snaveltjeskrant en dit bezorgen.

Alle sponsorgelden worden NA de Dodentocht, INTEGRAAL overgemaakt aan de mensen van het VOC, vermoedelijk op de opendeurdag in september.

U kan me die 2 dagen ook opvolgen : op www.dodentocht.be, 24u/24. Via de knop “tracking” op die site, kan u me opzoeken op naam of nummer.

Ik hoop , ook in naam van het VOC, op een geweldige respons !! Groetjes,

Danny De Proft, Fl. Verbraekenlei 12, Brasschaat danny.deproft@skynet.be

Reacties zijn gesloten.