Dankzij Engels Logistics NV hebben we nu deze mooie transportbakjes om onze dieren in te vervoeren!
Deze bakjes zijn stevig, makkelijk schoon te maken en hebben een deksel met beveiliging. Zo kunnen de dieren het deksel niet open duwen.
Wat zijn we er blij mee!


Onlangs konden jullie lezen dat wij een nieuwe interventiewagen in dienst hebben genomen. Bij een mooie nieuwe interventiewagen, hoort uiteraard ook een nieuwe aanhangwagen! Hiervoor konden we rekenen op de steun van Cera. Zoals hun slagzin al verraadt, investeren zij projectmatig in welvaart en welzijn, en daar hoort ook dierenwelzijn bij. Na onze gesloten trailer – die we sinds 2015 gebruiken voor het transport van grotere dieren – sponsorden zij nu ook onze nieuwe open aanhangwagen. Deze zal vooral worden ingezet voor het transport van materialen zoals vangkooien. We willen hiermee CERA hartelijk danken voor hun steun! 🐾Matthias Mulder, Ryan Lane en Andrew Kuntz van Antwerp International School, moesten een projectje opstarten en zo een goed doel steunen. Omdat ze een voor dieren hebben, kozen ze voor onze organisatie. Ze staken hun handen uit de mouwen, en gingen auto’s wassen! We kregen natvoer voor katten/honden, droge brokjes, een mooi hok voor knaagdieren, graan en een warmtemat. We zijn hier super blij mee en willen deze lieve jongens nog eens heel erg bedanken!

 


warmste week 2018
Volgende mensen willen we ook heel graag bedanken van uit het diepste van ons hart ! !
Jullie hebben geen idee hoe geraakt we zijn door deze mooie acties:
Vania Deblaere: Grabbelen for Life
Caroline Bekaert: Mezenbollekes for Life
Lokale politie Brasschaat: Kleine beetjes maken samen een verschil
Marianne Nieuwinckel: De warmste soep
Roxanne Keteleer: Granola for life
Laura Christiaens: Ketnet koekenbak voor VOC
Bianca Bastiaensen: String Art for Life
Elise Veeckmans: Dieren koekenbak
Evi Nietvelt: Koekenbak Willem Tell
Het glazen radiohuis: liedjes voor het goede doel
Graag bedanken we in naam van alle diertjes en vrijwilligers graag Rita Ongena en Clemens Verheyen voor hun prachtig gebaar ! Op 25 november 2018 was het feest in Berendrecht : Rita en Clem vierden in het Reigershof hun 25-jarige jubileum! Het voorstel was om in plaats van cadeaus een doos te plaatsen voor giften waarvan de opbrengst geschonken zou worden aan ons VOC. Het prachtige bedrag van 670 EUR is ondertussen aan ons overgemaakt. 
Bij deze willen we ook graag alle mensen, bedrijven, instanties, vrijwilligers,organisaties gigantisch hard bedanken voor alle steun, inzet, giften, gedachten en nog zoveel meer die jullie aan ons opvangcentrum schenken.
Zonder jullie kunnen wij niet blijven bestaan! Dikke. dikke merci !!

 

sponsor in de kijker

 

 

 

 

 

 

 

Verder bedanken we ook het politiekorps van Brasschaat voor hun gulle gift van 700 EUR! Dit bedrag werd ingezameld via het bakken van koekjes en een spaghettifestijn.

 


20171229
Ons VOC mocht een mooie gift ontvangen van de gemeente Kapellen! Het stamcafé ‘het Vogelenkot’ schonk voor de laatste keer de favoriete dranken van de inwoners. De opbrengt daarvan hebben wij mogen ontvangen. Hartelijk bedankt hiervoor!
Langs deze weg willen we ook alle andere mensen en organisaties bedanken die dit jaar een actie voor ons op touwen hebben gezet of vrijblijvend hebben gesponsord. Zonder jullie giften zou ons VOC niet kunnen blijven bestaan! Een prettig 2018 gewenst voor iedereen