Matthias Mulder, Ryan Lane en Andrew Kuntz van Antwerp International School, moesten een projectje opstarten en zo een goed doel steunen.
Omdat ze een voor dieren hebben, kozen ze voor onze organisatie. Ze staken hun handen uit de mouwen, en gingen auto’s wassen! We kregen natvoer voor katten/honden, droge brokjes, een mooi hok voor knaagdieren, graan en een warmtemat. We zijn hier super blij mee en willen deze lieve jongens nog eens heel erg bedanken!Volgende mensen willen we ook heel graag bedanken van uit het diepste van ons hart ! !
Jullie hebben geen idee hoe geraakt we zijn door deze mooie acties:
Vania Deblaere: Grabbelen for Life
Caroline Bekaert: Mezenbollekes for Life
Lokale politie Brasschaat: Kleine beetjes maken samen een verschil
Marianne Nieuwinckel: De warmste soep
Roxanne Keteleer: Granola for life
Laura Christiaens: Ketnet koekenbak voor VOC
Bianca Bastiaensen: String Art for Life
Elise Veeckmans: Dieren koekenbak
Evi Nietvelt: Koekenbak Willem Tell
Het glazen radiohuis: liedjes voor het goede doel
Graag bedanken we in naam van alle diertjes en vrijwilligers graag Rita Ongena en Clemens Verheyen voor hun prachtig gebaar ! Op 25 november 2018 was het feest in Berendrecht : Rita en Clem vierden in het Reigershof hun 25-jarige jubileum! Het voorstel was om in plaats van cadeaus een doos te plaatsen voor giften waarvan de opbrengst geschonken zou worden aan ons VOC. Het prachtige bedrag van 670 EUR is ondertussen aan ons overgemaakt. 
Bij deze willen we ook graag alle mensen, bedrijven, instanties, vrijwilligers,organisaties gigantisch hard bedanken voor alle steun, inzet, giften, gedachten en nog zoveel meer die jullie aan ons opvangcentrum schenken.
Zonder jullie kunnen wij niet blijven bestaan! Dikke. dikke merci !!

 

sponsor in de kijker

 

 

 

 

 

 

 

Verder bedanken we ook het politiekorps van Brasschaat voor hun gulle gift van 700 EUR! Dit bedrag werd ingezameld via het bakken van koekjes en een spaghettifestijn.