Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kalmthout Libelhamelclub

9 september @ 14:00 - 16:30

Bron: Uit in Vlaanderen
Startnamiddag. Al 22 jaar is de Libelhamelclub dé natuurclub van Kalmthout! Kinderen van 6 tot 12 jaar worden hier opgeleid tot ‘buitenbeentjes’. De Vroente vormt eens per maand een prima uitvalsbasis naar de Kalmthoutse Heide.
Het grote succes van onze club hebben we te danken aan de speelse, niet-schoolse manier van werken. We trekken – weer of geen weer – altijd naar buiten! Zelf ontdekken, experimenteren en creatief bezig zijn in en met natuur, zijn onze hoofddoelen. Met afwisselende werkvormen mikken we op onvergetelijke ervaringen en het speels verwerven van inzicht in de samenhang van de natuur. Dit is onze leidraad naar een respectvolle omgang met elk levend wezen en dus ook met elkaar!
Voor elke activiteit werken de begeleiders (allemaal ervaren natuurgidsen) een bepaald thema uit. Hierbij zijn verwondering en speelse creativiteit de sleutelwoorden. Een greep uit het nieuwste aanbod: ‘Dotjes van botjes’, ‘Wolf gespot!‘, ‘First date’, ‘Aarnoevhei’. Kom jij de natuurmagie ontdekken achter deze geheimzinnige omschrijvingen?

Gegevens

Datum:
9 september
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,
Site:
www.devroente.be

Locatie

Kalmthoutse Heide – De Vroente
Putsesteenweg 129
Kalmthout, Antwerpen 2920 België
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.