Op 15 september hielden wij onze 6e opendeurdag. We mochten dit jaar 2400 bezoekers ontvangen!
Tijdens een wandelingetje in onze nieuwe aangelegde tuin, gesponsord door Philippo Rozen kon iedereen een kijkje nemen achter de schermen.

Dankzij onze enthousiaste vrijwilligers en meerdere sponsors waar we al jaren op kunnen rekenen, konden we spreken van een top-editie!

De lekkere hotdogs werden gemaakt met verse broodjes van bakkerij Mariman & Moonen.

In ons frietkraampje hebben onze bezoekers kunnen smullen van frietjes en gefrituurde snacks die gesponsord werden door taverne De Heihoeve, Anke Cohen en Peter Martin, ‘t Frituurtje en frituur ’t Draakske.

Voor de vegetariërs en durvers onder ons hadden we voor de eerste keer ook een potje “microgroenten” in de aanbieding.
De potjes, gevuld met een soort “slaa-tje” wekte heel wat interesse op bij vele bezoekers!

Het springkasteel, gesponsord door springkasteelverhuur Van Hees, heeft altijd succes!
En ook het konijn dat cadeautjes uitdeelde zorgde voor heel wat lachende gezichtjes. Bedankt Huis Baeyens voor de sponsoring van dit verkleedpak!
Zoals elk jaar werd er een winkeltje en tombola voorzien. De tombola ging als zoete broodjes! Om 14u waren al onze prijzen al uitgedeeld!
Er zaten geweldige drinkflessen en waterfilters tussen van Brita! Een mooie sponsoring en ook zeker een bedankje waard!

AMS Digital Printing zorgde voor een groot doek om onze vrijlatingsplek aan te duiden. Zo waren we er zeker van dat onze bezoekers konden meegenieten van de verschillende vrijlatingen!
Tortels. merels, een buizerd en een torenvalk waren voldoende hersteld om terug de vrije natuur op te zoeken.

Dankzij onze enthousiaste vrijwilligers kon alles vlot verlopen. Aan de cafetaria werden de drankjes nauwkeurig uitgeschonken, de frietjes en hotdogs werden met een glimlach aangeboden en met de uitgebreide kennis van de vele vrijwilligers werden de vragen van al onze bezoekers uitstekend beantwoord.

Hop naar volgend jaar en nog zo een mooie dag!