Beste familieleden, buren , vrienden, sympathisanten, collega’s,

Na 10 of 11 keer Bornem, is het tijd voor iets nieuws. Andere plaats, andere maand, maar wél weer 100 km stappen binnen de 24 uur, en (uiteraard) óók weer ten voordele van Wilde dieren in nood ! Deze keer gaan we de uitdaging aan in Torhout (West-Vl.), waar de jaarlijkse “Nacht van Vlaanderen” wordt gestapt.

Wegens de supersnel “volgeboekte” dodentocht, heb ik (noodgedwongen) voor deze oplossing gekozen. Deze 100 kilometer, aan de andere kant van ’t land, gaat wél veel vroeger op het jaar door, nl op VRIJDAG 21 en ZATERDAG 22 juni ! Dat betekent dus (helaas) ook…veel minder trainingstijd.

U beslist opnieuw zelf, hoeveel u wilt sponsoren per gestapte kilometer. Bijv. bij sponsoring van 5 cent per km, komt het totale bedrag , (ALS ik het haal) op 100 km x 5 cent = 5 euro. Bij 10 cent per km wordt dat dus 10 euro enz… Iedereen is vrij, om zélf de grootte van zijn/haar bedrag te bepalen.

Wilde dieren in nood ( het VOC) te Kapellen werkt zich, met de hulp van vele vrijwilligers, het ganse jaar, dag en nacht, te pletter voor gekwetste of zieke vogels (én andere dieren). Zij kunnen de centen zéér goed gebruiken.
U kan onderstaand strookje aanvullen, en in de brievenbus komen steken, óf een mailtje sturen. Het rekeningnummer (zelfde als 2018) wordt dan doorgegeven, en uw naam komt meteen op de (hopelijk) LANGE lijst.
Alle sponsorcenten worden na “de Nacht van Vlaanderen”, INTEGRAAL overgemaakt aan de mensen van wilde dieren in nood, dat zal zijn op de opendeurdag, zondag 15 september 2019, door middel van een (hopelijk) DIKKE cheque.  U kan me op 21 en 22 juni ook weer opvolgen , 24 uur op 24.

Via de site www.nvv.be kan je me opzoeken op naam of nummer.  Ik hoop , ook in naam van het VOC, op een geweldige respons !! 

Groetjes,
Danny De Proft 
danny.deproft[at]skynet.be 

(naam + adres) 
wenst ……. cent of … € per afgelegde km te sponsoren (en steunt hiermee het VOC)