Nestkast - Holenduif

Nestkast - Holenduif

50,00 €Prijs

De holenduif, de kleine broer van de houtduif, heeft jaarlijks 2 tot soms 4 legsels met meestal 2 eieren. Deze broeden ze uit in holtes van bomen, nestkasten, oude gebouwen,.. in zo'n 16 - 17 dagen. Meestal bestaan de nesten uit niet veel meer dan enkele takjes bij elkaar. De jongen zitten, eens uitgebroed, zo'n 24 dagen op het nest en zijn na 37 - 40 dagen zelfstandig. 

  • Noorse esdoorn, behandeld met natuurlijke kleurstof